Wonen in hartje Randstad

ParcVeld, met 40 eengezinswoningen, 31 appartementen BentParc en 29 appartementen ParcWoud, is onderdeel van het nieuwbouwproject DuinParc aan de noordrand van de wijk Oosterheem in Zoetermeer. ParcVeld grenst aan het natuur- en recreatiegebied Bentwoud. Het oneindige groen maakt dit project extra uniek. Je behoudt je uitzicht, doordat er niet meer gebouwd wordt. Zoetermeer is simpelweg dé plek.

Het ligt centraal tussen Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Winkelen doe je in het Stadshart of nog dichterbij bij het winkelcentrum Oosterheem. En als je méér wilt, sta je dankzij de snelle en gemakkelijke Randstadrailverbinding snel in het centrum van Den Haag.

In de verschillende wijken met veel groen ontdek je een variatie in architectuur, een netwerk van fietspaden, veel moderne scholen en winkelcentra. Voor het voortgezet onderwijs is er keuze uit vijf verschillende scholen. Ook op het gebied van cultuur, muziek, sport en recreatie heeft Zoetermeer een verrassend veelzijdig aanbod.

Ervaar de kwaliteiten van DuinParc

Oosterheem biedt ruimte en comfort

Oosterheem biedt diverse voorzieningen binnen de wijk: een levendig centrum met verschillende supermarkten en winkels, een gezondheidscentrum, een wijkkantoor van de gemeente en politie, een bibliotheek en verschillende horeca­gelegenheden. De wijk telt veel sportvoorzieningen en ook het basisonderwijs is goed vertegenwoordigd.

De ondergrondse vuilcontainers waar je als bewoner op elk moment jouw huisvuil kwijt kunt draagt bij aan een schone leefomgeving. Via de doorgaande wegen kun je overigens ook snel en gemakkelijk de rijksweg A12 bereiken. Werken in bijvoorbeeld Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam is hierdoor goed te combineren met wonen in ParcWoud.

Unieke groenbeleving

De natuur in en om Zoetermeer biedt volop recreatiemogelijkheden. Er zijn kleine en grote recreatieplassen, je kunt fietsen door de polders en voor een boswandeling kun je je hart ophalen in het Balijbos, het Westerpark of in het Bentwoud, op een steenworp afstand van ParcWoud.

Zoetermeer is groen en veelzijdig. De polders in het noorden behoren tot het Groene Hart en mogen niet bebouwd worden. Bentwoud is met ruim 800 hectare nu het grootste aaneengesloten bosgebied van de Randstad. De afgelopen jaren zijn er 2,5 miljoen bomen en struiken geplant en is er 80 kilometer aan wandel- en fietspaden aangelegd. Het gebied, waarin ook Golfbaan Bentwoud ligt, biedt volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te picknicken.